miércoles, 23 de febrero de 2011

Febrer Complicat

En castellano abriendo el post...

Comença el tram decisiu de la temporada i el Barça ha patit uns quants contratemps: l'empat contra l'Sporting, la derrota contra l'Arsenal i les lesions de jugadors titulars com Valdés, Xavi o Puyol.
En clau Champions, cal tenir en compte la baixa per sanció de John Piqué Lennon a qui Yoko Ono Shakira està fent molt mal.

Mentrestant des de la Caverna han descobert els usos del Photoshop i no han dubtat en fer-los servir per la causa, esborrant jugadors si és necessari.

Com a Guardiolista declarat, em sap molt greu el que vaig a dir a continuació: Guardiola ha comés 2 errades greus en els 2 partits que no hem guanyat. A Gijón, va voler fer massa rotacions i l'equip ho va notar de manera brutal. Ni el joc ni l'actitud van ser els adequats. A Londres, es va renunciar a l'estil ofensiu per voler conservar un 0 a 1. El 98% dels entrenadors haurien fet el canvi Villa per Keita, però el Barça no sap jugar a guardar la roba i ens va costar molt car.

Per últim, reafirmar la confiança en aquesta plantilla, però sobretot en els titulars. Si no tenim problemes afegits de lesions i/o sancions, superarem els vuitens de final de Champions i eliminarem l'Arsenal, guanyant fàcil el partit de tornada al Camp Nou, com la temporada passada.

Pel que fa a la Lliga, veure que a Madrid celebren haver retallat de 7 a 5 els punts de diferència amb el Barça és una bona senyal. Sembla que haurem d'anar al Bernabéu a rematar la feina: que així sigui.



Comienza el tramo decisivo de la temporada y el Barça ha sufrido unos cuantos contratiempos: el empate contra el Sporting, la derrota ante el Arsenal y las lesiones de jugadores titulares como Valdés, Xavi o Puyol.

En clave Champions, hay que tener en cuenta la baja por sanción de John Piqué Lennon a quien Yoko Ono Shakira está haciendo mucho daño.
Mientras, desde la Caverna han descubierto los usos del Photoshop y no han dudado en utilizarlos para la causa, borrando jugadores si es necesario.
Como guardiolista declarado, me sabe muy mal lo que voy a decir a continuación: Guardiola ha cometido 2 errores graves en los 2 partidos que no hemos ganado:
En Gijón, quiso hacer demasiadas rotaciones y el equipo lo notó de manera brutal. Ni el juego ni la actitud fueron los adecuados. En Londres, se renunció al estilo ofensivo por querer conservar un 0 a 1. El 98% de los entrenadores habrían hecho el cambio Villa por Keita, pero el Barça no sabe jugar a guardar la ropa y nos costó muy caro.
Por último, reafirmar la confianza en esta plantilla, pero sobre todo en los titulares. Si no tenemos problemas añadidos de lesiones y / o sanciones, superaremos los octavos de final de Champions y eliminaremos el Arsenal, ganando fácil el partido de vuelta en el Camp Nou, como la temporada pasada.
En cuanto a la Liga, ver que en Madrid celebran haber recortado de 7 a 5 los puntos de diferencia con el Barça es una buena señal. Parece que tendremos que ir al Bernabéu a rematar la faena: que así sea.

1 comentario:

  1. Febrer sempre ens ha resultat complicat des que Pep està en la primera plantilla. El millor és que l'equip ha sabut tirar endavant i SEMPRE ha estat lluitant pels títols. Ja falta menys perquè s'acabi aquest mes;)

    Salutacions.

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page