martes, 15 de marzo de 2011

Joc Brut

(Juego Sucio: en español abriendo el post)

El Cagómetro, el canguelo, els favors arbitrals, el calendari... fins avui el Barça en tenia prou contestant totes aquestes mentides parlant sobre el camp: el 2 a 6, el 5 a 0, les 2 lligues consecutives, la Champions, el Mundial de clubs, les Supercopes... només calia fer callar les crítiques a base d'acumular victòries i títols.

Ara és diferent, perquè l'acusació de dopatge i la manera covarda com s'ha fet des del Real Madrid van més enllà de les campanyes infundades per desestabilitzar els jugadors del Barça. Això és tirar merda sobre l'escut del Futbol club Barcelona. Es tracta d'un atac interinstitucional que, a part de trencar relacions entre els clubs, hauria de comportar greus conseqüències.

Estic convençut que ni la RFEF, ni el Comité d'Àrbitres, ni Antiviolència voldran embrutar-se i es faran els sords, encara que l'atac contra eñs jugadors del Barça implica un desprestigi per la recent guanyada Copa Mundial. El Madrid es troba en un camí sense retorn. Ha cedit el poder total a Mourinho, que marxarà quan en tingui prou i els deixarà sense honor, sense títols i sense señorío... Que el Madrid vulgui autodestruir-se m'és igual, però ja n'hi ha prou d'atemptar contra l'honor del nostre club.




El cagómetro, el canguelo, los favores arbitrales, el calendario ... hasta hoy al Barça le bastaba con contestar todas estas mentiras hablando sobre el campo: el 2 a 6, el 5 a 0, las 2 ligas consecutivas, la Champions, el Mundial de clubes, las Supercopas ... sólo había que acallar las críticas a base de acumular victorias y títulos.

Ahora es diferente, porque la acusación de dopaje y la manera cobarde como se ha hecho desde el Real Madrid van más allá de las campañas infundadas para desestabilizar los jugadores del Barça. Esto es tirar mierda sobre el escudo del Fútbol Club Barcelona. Se trata de un ataque interinstitucional que, aparte de romper relaciones entre los clubes, debería conllevar graves consecuencias.

Estoy convencido de que ni la RFEF, ni el Comité de Árbitros, ni Antiviolencia querrán ensuciarse y se harán los sordos, aunque el ataque contra nos jugadores del Barça implica un desprestigio hacia la reciente ganada Copa Mundial. El Madrid se encuentra en un camino sin retorno. Ha cedido el poder total a Mourinho, que se irá cuando tenga suficiente y los dejará sin honor, sin títulos y sin señorío ... Que el Madrid quiera autodestruirse me da igual, pero ya basta de atentar contra el honor de nuestro club.

1 comentario:

  1. Han caigut molt baix, espero que el Barça, tot i que la COPE hagi demanat perdó, vagin als tribunals perquè ja està bé de posar l'altra galta. Per cert, també espero que Sandro trenca relacions amb el Madrid, això NO es pot consentir, ah! per cert el Madrid no ha tret cap comunicat dient que és mentida que ells han estat els que han filtrat la informació a la COPE ... MOLT SOSPITÓS.

    Salutacions.

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page