miércoles, 27 de abril de 2011

Tercer Clàssic (Madrid 0 Barça 2)

Et preguntes per què Mou? Per què el Barça està a punt d'eliminar al Madrid de la Champions? Jo et contesto:

Perquè practicant l'antifutbol pots tenir sort una vegada, fins i tot dues, però el temps posa a tothom al seu lloc i el Barça mereix sortir guanyador contra aquest Madrid que renuncia a jugar a futbol.

Gastar-te 400 milions d'euros perquè la teva tàctica sigui deixar crèixer la gespa i faltar a la teva paraula estalvian-te regar la gespa és lamentable. Plantejar un joc a base de faltes, agressions, pèrdues de temps i protestes no és esportiu, no és fair play. Un equip que fa tot això no mereix arribar a la final de la Champions.

Si Mourinho vol creure que són els arbitratges qui fan guanyar títols al Barça ja s'ho farà. El partit s'ha vist a 140 països arreu del món. Ha quedat prou clar qui juga a futbol, qui controla, qui ataca, qui marca i qui guanya.


¿Te preguntas por qué Mou? ¿Por qué el Barça está a punto de eliminar al Madrid de la Champions? Yo te contesto:

Porqué practicando el antifútbol puedes tener suerte una vez, incluso dos, pero el tiempo pone a todos en su sitio y el Barça merece salir ganador contra este Madrid que renuncia a jugar al fútbol.

Gastarte 400 millones de euros para que tu táctica sea dejar crecer el césped y faltar a tu palabra ahorrándote regar el césped es lamentable. Plantear un juego a base de faltas, agresiones, pérdidas de tiempo y protestas no es deportivo, no es fair play. Un equipo que hace todo esto no merece llegar a la final de la Champions.

Si Mourinho quiere creer que son los arbitrajes que hacen ganar títulos en el Barça allá él. El partido se ha visto a 140 países alrededor del mundo. Ha quedado suficientemente claro que juega a fútbol, ​​quien controla, quien ataca, quien marca y quien gana.

2 comentarios:

  1. Pots jugar una vegada al 0-0, i tenir sort. Fins i tot 2, però 4 són moltes, i així s'ha demostrat. per cert, un altre 0-0 ja el firmo, a la tornada.
    XD

    ResponderEliminar
  2. Va guanyar el que més l'hi va merèixer. La covardia i la mesquinesa no poden tenir premi. Estem a 90 minuts de Wembley!!!

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page