jueves, 10 de marzo de 2011

El Barça persisteix, els rivals ploren

(En español abriendo el post...)El Barça persiste, los rivales lloran

"Us en debem una, i aquests no fallen" aquesta frase de Guardiola ha estat ressonant dins del meu cap des que l'Arsenal  va tenir 10 minuts màgics al Emirates, aconseguint un 2 a 1 irreal a l'anada de vuitens de la Champions. A la tornada calia posar tothom al seu lloc, i així va ser.

Wenger ha quedat retratat com un covard, com un mentider i com un ploraner. Covard, perquè va pretendre fer un catenaccio amb un equip dissenyat per jugar a l'atac. Mentider pel show amb Van Persie i les lesions. I ploraner, per no saber perdre i voler responsabilitzara l'arbitratge de l'eliminació del seu equip.

Al Barça li han robat 2 penals, una expulsió i un gol legal en el còmput dels 2 partits. I, que jo sàpiga, desplaçar la pilota per perdre temps és groga, per molt rigurós que els sembli als anglesos i als madrilenys. A la Champions els detalls et poden deixar fora: 2 penals i un gol legal no concedit no són poca cosa.

Per acabar, cel·lebrar l'eliminació de Milan, València, Roma i Arsenal. A més, de l'eliminatòria Bayern-Inter només en quedarà un... La cosa pinta bé amb possibles rivals inexperts com el Xakhtar, el Shalke o el Tottenham. A creuar els dits el dia del sorteig... les semis estan a 2 partits.

Leo Messi celebrando el primer gol ante el Arsenal
Foto: MD



"Os debemos una, y estos no fallan" esta frase de Guardiola, resonante dentro de mi cabeza desde que el Arsenal tuvo 10 minutos mágicos en el Emirates, consiguiendo un 2 a 1 irreal en la ida de octavos de la Champions . A la vuelta había que poner cada uno en su lugar, y así fue.
Wenger ha quedado retratado como un cobarde, como un mentiroso y como un llorón. Cobarde, porque pretendió hacer un catenaccio con un equipo diseñado para jugar al ataque. Mentiroso por el show con Van Persie y las lesiones. Y llorón, por no saber perder y querer responsabilizara el arbitraje de la eliminación de su equipo.
Al Barça le han robado 2 penaltis, una expulsión y un gol legal en el cómputo de los 2 partidos. Y, que yo sepa, desplazar el balón para perder tiempo es amarilla, por muy riguroso que les parezca a los ingleses y a los madrileños. En la Champions los detalles te pueden dejar fuera: 2 penaltis y un gol legal no concedido no son poca cosa.

Por último, celebrar la eliminación de Milan, Valencia, Roma y Arsenal. Además, de la eliminatoria Bayern-Inter sólo quedará uno ... La cosa pinta bien con posibles rivales inexpertos como el Shakhtar, el Shalke o el Tottenham. A cruzar los dedos el día del sorteo ... las semis están muy cerca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Locations of visitors to this page