martes, 2 de noviembre de 2010

Nou parany amb complicitat arbitral

El partit contra el Copenhague ha estat degudament escalfat per l'entrenador danès. Tot va començar amb la famosa jugada de Pinto i el xiulet trapella i ha acabat amb els entrenadors dient-se de tot al finalitzar el partit.
Solbakken ha preparat un partit agressiu, ratllant la violència i ha comptat amb la complicitat d'un àrbitre covard. És una nova mala notícia pel Barça i pel futur del futbol que els àrbitres no siguin prou valents com per aturar el joc brut sense contemplacions.

Les patades fan més mal que un xiulet desafortunat. La diferència és que Pinto ha estat sancionat amb 2 partits per la UEFA, mentre el Copenhague ha aconseguit 1 punt i només s'han endut una groga (per perdre temps).

El Barça s'ha anat esborrant i s'ha perdut en el partit gris que ha plantejat el Copenhague. Cal treballar aquest tipus de plantejaments perquè no serà l'últim rival que surt a jugar així... especialment si els àrbitres ho permeten.El partido contra el Copenhague ha estado debidamente calentado por el entrenador danés. Todo empezó con la famosa jugada de Pinto y el silbido travieso y ha acabado con los entrenadores diciéndose de todo al finalizar el partido.

Solbakken ha preparado a un partido agresivo, rayando la violencia y ha contado con la complicidad de un árbitro cobarde. Es una nueva mala noticia para el Barça y para el futuro del fútbol que los árbitros no sean lo bastante valientes como para detener el juego sucio sin contemplaciones.

Las patades duelen más que un silbido desafortunado. La diferencia es que Pinto ha sido sancionado con 2 partidos por la UEFA, mientras el Copenhague ha conseguido 1 punto y sólo se han llevado una amarilla (para perder tiempo).

El Barça se ha ido borrando y se ha perdido en el partido gris que ha planteado el Copenhague. Hay que trabajar este tipo de planteamientos porque no será el último rival que sale a jugar así ... especialmente si los árbitros lo permiten.

1 comentario:

  1. Sabiamos que el Copenhague iba a salir a atacar y a morder al Barça, nosotros lo intentamos pero no pudimos. El punto es positivo.

    Saludos.

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page