lunes, 15 de noviembre de 2010

Adéu Señorío

Val la pena guanyar així? A l'aficionat i soci del Real Madrid li compensa ser líder a canvi de tanta tensió i odi? La situació se li està escapant de les mans a Mourinho? Havia calculat l'efecte multiplicador de la premsa madrileña? I els jugadors blancs, estan contents amb l'actitud del seu entrenador?

Recopilem una mica: dos anys en blanc, 4 derbis seguits perdent contra el Barça, el 2 a 6 al Bernabéu, la ratxa guanyadora de Guardiola amb 8 títols de 10 possibles..., no paren de sortir joies de la cantera blaugrana, Messi guanya tots els títols individuals i la selecció espanyola es torna guanyadora gràcies a l'estil blaugrana (i tots els gols del Mundial 2010 els fan jugadors del Barça!)... La veritat és que ha de ser difícil de digerir tot això... Potser sí que han enviat el señorío a prendre pel sac i només pensen en el liderat.


Però pel camí, el Madrid està sembrant vents i a Gijón van recollir la primera tempesta. I en vindran més. Un Madrid pretenciós, agressiu, provocador, irrespectuós i superb està aconseguint despertar l'odi de la resta d'aficions rivals. Fins i tot altres professionals del món del futbol comencen a sortir al pas de l'actitud de Mourinho. Quan sortirà alguna veu contrària des de dins del Madrid? I els Comités estan conformes amb aquest entorn tan tensionat... o estan massa preocupats sancionant Guardiola, Piqué i Pinto?

EN ESPAÑOL ABRIENDO EL POST...


¿Vale la pena ganar así? ¿Al aficionado y socio del Real Madrid le compensa ser líder a cambio de tanta tensión y odio? ¿La situación se le está escapando de las manos a Mourinho? ¿Había calculado el efecto multiplicador de la prensa madrileña? ¿Y los jugadores blancos, están contentos con la actitud de su entrenador?

Recopilemos un poco: ¡dos años en blanco, 4 derbis seguidos perdiendo contra el Barça, el 2 a 6 en el Bernabéu, la racha ganadora de Guardiola con 8 títulos de 10 posibles..., no paran de salir joyas de la cantera azulgrana, Messi gana todos los títulos individuales y la selección española se vuelve ganadora gracias al estilo azulgrana (y todos los goles del Mundial 2010 los hacen jugadores del Barça!) ... La verdad es que tiene que ser difícil de digerir todo eso ... Quizás sí que han enviado el señorío a tomar por el saco y sólo piensan en el liderato.
Pero por el camino, el Madrid está sembrando vientos y en Gijón recogieron la primera tempestad. Y vendrán más. Un Madrid pretencioso, agresivo, provocador, irrespetuoso y soberbio está consiguiendo despertar el odio del resto de aficiones rivales. Incluso otros profesionales del mundo del fútbol empiezan a salir al paso de la actitud de Mourinho. ¿Cuándo saldrá alguna voz contraria desde dentro del Madrid? Y los Comités están conformes con este entorno tan tensionado ... ¿o están demasiado preocupados sancionando a Guardiola, Piqué y Pinto?

5 comentarios:

  1. Alguns només volen guanyar com sigui. Ja ho va dir la setmana passada Ramos en una entrevista a "EL PAÍS": "No ens importa el bon joc o el fair play, el que ens interessa és guanyar, guanyar i guanyar" amb això queda resumit tot.

    Salutacions.

    ResponderEliminar
  2. La verdad me enterado de poco de este articulo, ya que esta en catalan, pero da igual, te sigo, un saludo.

    ResponderEliminar
  3. Bruno,

    Abre el post (donde pone leer más). Está la traducción.

    ResponderEliminar
  4. Hola
    Per guanyar no cal perdre les formes
    Salutacions

    ResponderEliminar
  5. El Madrid ja sabia què es trobaria amb Mourinho, i el van decidir fitxar igualment.
    Jo crec que tot això compensa si es guanyen títols, però sinó, faran molt el ridícul.
    Adéu!

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page