miércoles, 23 de febrero de 2011

Febrer Complicat

En castellano abriendo el post...

Comença el tram decisiu de la temporada i el Barça ha patit uns quants contratemps: l'empat contra l'Sporting, la derrota contra l'Arsenal i les lesions de jugadors titulars com Valdés, Xavi o Puyol.
En clau Champions, cal tenir en compte la baixa per sanció de John Piqué Lennon a qui Yoko Ono Shakira està fent molt mal.

Mentrestant des de la Caverna han descobert els usos del Photoshop i no han dubtat en fer-los servir per la causa, esborrant jugadors si és necessari.

Com a Guardiolista declarat, em sap molt greu el que vaig a dir a continuació: Guardiola ha comés 2 errades greus en els 2 partits que no hem guanyat. A Gijón, va voler fer massa rotacions i l'equip ho va notar de manera brutal. Ni el joc ni l'actitud van ser els adequats. A Londres, es va renunciar a l'estil ofensiu per voler conservar un 0 a 1. El 98% dels entrenadors haurien fet el canvi Villa per Keita, però el Barça no sap jugar a guardar la roba i ens va costar molt car.

Per últim, reafirmar la confiança en aquesta plantilla, però sobretot en els titulars. Si no tenim problemes afegits de lesions i/o sancions, superarem els vuitens de final de Champions i eliminarem l'Arsenal, guanyant fàcil el partit de tornada al Camp Nou, com la temporada passada.

Pel que fa a la Lliga, veure que a Madrid celebren haver retallat de 7 a 5 els punts de diferència amb el Barça és una bona senyal. Sembla que haurem d'anar al Bernabéu a rematar la feina: que així sigui.Comienza el tramo decisivo de la temporada y el Barça ha sufrido unos cuantos contratiempos: el empate contra el Sporting, la derrota ante el Arsenal y las lesiones de jugadores titulares como Valdés, Xavi o Puyol.

En clave Champions, hay que tener en cuenta la baja por sanción de John Piqué Lennon a quien Yoko Ono Shakira está haciendo mucho daño.
Mientras, desde la Caverna han descubierto los usos del Photoshop y no han dudado en utilizarlos para la causa, borrando jugadores si es necesario.
Como guardiolista declarado, me sabe muy mal lo que voy a decir a continuación: Guardiola ha cometido 2 errores graves en los 2 partidos que no hemos ganado:
En Gijón, quiso hacer demasiadas rotaciones y el equipo lo notó de manera brutal. Ni el juego ni la actitud fueron los adecuados. En Londres, se renunció al estilo ofensivo por querer conservar un 0 a 1. El 98% de los entrenadores habrían hecho el cambio Villa por Keita, pero el Barça no sabe jugar a guardar la ropa y nos costó muy caro.
Por último, reafirmar la confianza en esta plantilla, pero sobre todo en los titulares. Si no tenemos problemas añadidos de lesiones y / o sanciones, superaremos los octavos de final de Champions y eliminaremos el Arsenal, ganando fácil el partido de vuelta en el Camp Nou, como la temporada pasada.
En cuanto a la Liga, ver que en Madrid celebran haber recortado de 7 a 5 los puntos de diferencia con el Barça es una buena señal. Parece que tendremos que ir al Bernabéu a rematar la faena: que así sea.

2 comentarios:

  1. Febrer sempre ens ha resultat complicat des que Pep està en la primera plantilla. El millor és que l'equip ha sabut tirar endavant i SEMPRE ha estat lluitant pels títols. Ja falta menys perquè s'acabi aquest mes;)

    Salutacions.

    ResponderEliminar
  2. Molt bon blog i article. Jo faig poesia en català, alguna de la qual va sobre el Barça. Per exemple, avui he completat una nova lletra per l'Himne del Barça, però també hi ha altres poersies del Barça. Disfruteu-les!!

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page