viernes, 11 de febrero de 2011

Las trampas del Madrid

(En español abriendo el post...)

L'any passat jugaven a ser líders, quan en realitat Madrid i Barça estaven empatats a punts. En l'únic enfrontament directe que s'havia jugat, el Barça havia guanyat per 1 a 0 amb gol d'Ibrahimovic.

El gol average particular no comptava i el Madrid va ser líder per gol average global durant unes quantes jornades. Era un fals lideratge. Van quedar retratats al segon de començar el derbi al Bernabéu. Un cop es va actualitzar la classificació virtual, amb 0 a 0 al marcador, el Barça passava per davant dels blancs. Després, el 0 a 2 al final del partit ja no va deixar espai per fer més trampes matemàtiques i el Barça va adjudicar-se la Lliga dels 99 punts. El trofeu però, el vem rebre la temporada següent en la prèvia del Gamper... (però això ja és una altra història).
Aquest any, el pichichi de CR7 tampoc és veritat. Des de fa jornades hi ha alguna cosa que no quadra. El màxim golejador és Messi, però el diari MARCA, que incomprensiblement és qui dona el premi "pichichi", li atribueix un gol a CR7 que l'àrbitre del partit li va concedir al defensa Pepe.


Les imatges ho demostren: Pepe toca la pilota amb l'esquena i CR7 es lamenta i no celebra el gol, conscient que no l'ha fet ell. 

Segueixen igual, intentant guanyar amb trampes als despatxos el que no són capaços de guanyar sobre la gespa. és igual, Messi vol el pichichi: no hase falta desir nada más...



El año pasado jugaban a ser líderes, cuando en realidad Madrid y Barça estaban empatados a puntos. En el único enfrentamiento directo que se había jugado, el Barça había ganado por 1 a 0 con gol de Ibrahimovic. El gol average particular no contaba y el Madrid fue líder por gol average global durante varias jornadas. Era un falso liderato. Quedaron retratados al segundo de empezar el derbi en el Bernabéu. Una vez se actualizó la clasificación virtual, con 0 a 0 en el marcador, el Barça pasaba por delante de los blancos. Después, el 0 a 2 al final al partido ya no dejó espacio para hacer más trampas matemáticas y el Barça se adjudicó la Liga de los 99 puntos. El trofeo lo recibimos la temporada siguiente en la previa del Gamper ... (Pero eso ya es otra historia). Este año, el pichichi de CR7 tampoco es verdad. Desde hace jornadas hay algo que no cuadra. El máximo goleador es Messi, pero el diario MARCA, que incomprensiblemente es quien da el premio "pichichi", le atribuye un gol a CR7 que el árbitro del partido le concedió al defensa Pepe. Las imágenes lo demuestran: Pepe toca el balón con la espalda y CR7 se lamenta y no celebra el gol, consciente de que no lo ha hecho él.

 Siguen igual, intentando ganar con trampas en los despachos lo que no son capaces de ganar sobre el césped. Da igual, Messi quiere el pichichi: no hase falta desir nada más ...

1 comentario:

  1. Han d'ajudar al Madrid per augmentar-se la moral. Però, el Barça que vagi a la seva.

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page