domingo, 16 de enero de 2011

4 punts, però un món...

La diferència entre el Barça i el Madrid per fi s'ha ampliat. La primera volta acaba amb el Barça 4 punts per sobre dels blancs, després de la millor 1ª volta de la història. Ja feia algunes jornades que el Madrid estava notant l'absència d'Higuaín, però a base de "pegada" i de les individualitats de CR7 anaven sumant de 3 en 3. Quan no era això, els àrbitres ja s'encarregaven de donar un cop de mà, com va fer Perez Lasa el dia del València.

Més enllà dels 4 punts, que són gaire coixí, les sensacions d'uns i d'altres són abismalment diferents. El neguit, el victimisme i la prepotència del Madrid contrasta amb l'ofici, la humilitat i la felicitat del Barça. Avui mateix, la imatge del partit Almería-Madrid és la d'un nen gordet amb la samarreta dels blancs cel·lebrant el gol de l'empat de Granero encarant-se amb la grada local en actitud provocadora. D'on ho haurà après?
L'altre dia un periodista de Radio estel (emisora poc habituala les rodes de premsa de Guardiola) va preguntar a l'entrenador del Barça si Mourinho era un entrenador modèlic. En Pep va contestar: "És un gran entrenador" es va entendre tot).
Doncs el que deia: uns provoquen odi mentre els altres provoquen admiració. Seguim gaudint del moment i esperem que la diferència de punts pugui augmentar encara més...


La diferencia entre Barça y Madrid por fin se ha ampliado. La primera vuelta termina con el Barça 4 puntos por encima de los blancos, tras la mejor 1 ª vuelta de la historia. Ya hacía algunas jornadas que el Madrid estaba notando la ausencia de Higuaín, pero a base de "pegada" y de las individualidades de CR7 iban sumando de 3 en 3. Cuando no era eso, los árbitros ya se encargaban de echar una mano, como hizo Pérez Lasa el día del Valencia. Más allá de los 4 puntos, que son muy poco margen, las sensaciones de unos y otros son abismalmente diferentes. La desazón, el victimismo y la prepotencia del Madrid contrastan con el oficio, la humildad y la felicidad del Barça. Hoy mismo, la imagen del partido Almería-Madrid es la de un niño gordito con la camiseta de los blancos celebrando el gol del empate de Granero encarándose a la grada local en actitud provocadora. ¿De dónde lo habrá aprendido? El otro día un periodista de Radio Estel (emisora poco habitual las ruedas de prensa de Guardiola) preguntó al entrenador del Barça si Mourinho era un entrenador modélico. Pepe contestó: "Es un gran entrenador" (se le entendió todo). Pues lo que decía: unos provocan odio mientras los otros provocan admiración. Sigamos disfrutando del momento y esperemos que la diferencia de puntos pueda aumentar aún más ...

1 comentario:

  1. Gran partit del Barça. Havíem de aprofitar la punxada del Madrid i. .. tant que si ho aprofitem!. La lliga està una mica més prop però res de creure-s'ho, cal anar partit a partit.

    Salutacions.

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page