viernes, 28 de enero de 2011

Alves se queda sin Mundial de Brasil 2014

(En español abriendo el post...)

Es un titular que crida l'atenció, i molt.... Alguns direu que és exagerat, però en cas que el lateral brasileny se'n vagi al Manchester City, pot ser una realitat. M'explico:

Dani Alves és un jugadoràs, però no és el titular de la selecció de Brasil. El defensa de l'Inter de Milà, Maicon, de moment està per davant seu. I no seré jo qui digui que aquest últim és pitjor que el jugador del Barça.

Les pretensions econòmiques d'Alves estan molt per sobre del que el Barça ofereix. El problema de la falta de minuts no existeix (com va passar amb Touré). Alves és titular indiscutible del millor Barça de la història i té la oportunitat de convertir-se en un dels jugadors amb millor palmarès de la història. Si se'n va al 6è equip de la Premier, que té dificultats per assentar el seu model de gestió tipus "PC Futbol", desapareixerà del primer pla mediàtic. Si vols que el seleccionador del teu país es fixi en tu, no hi ha millor aparador on mostrar-se que el Barça.

Sabem que els brasilenys només senten els colors grocs de la seva selecció, i precisament per aquest motiu no em quadra que Alves estigui disposat a perdre's el Mundial 2014, que justament es cel·lebrarà a Brasil. Com deia Cruyff, la diferència entre ser molt ric i ser etxtremadament ric no és tanta, s'han de començar a valorar intangibles com aquest. Com recordaven l'altre dia a RAC1, Roberto de Assís, el germaníssim, deia que Ronaldinho no trobaria a faltar el sol de Barcelona després de marxar a Milà: "si quieres sol y eres Ronaldinho, lo compras". Et felicito fill.

Espero que el Barça mantingui la seva postura i no trenqui l'estabilitat que hi ha actualment a la plantilla. No és només una qüestió de diners, és una qüestió de principis. Tot i que entre diners i principis, ja hem vist que aquesta directiva és capaç de fer el que li vingui en gana i els socis han d'aQatar.

PD_ Si algú té ganes de riure, que llegeixi l'article de Racionero opinant exactament el contrari del que escric jo.


Es un titular que llama la atención, y mucho .... Algunos diréis que es exajerado, pero en caso de que el lateral brasileño se vaya al Manchester City, puede ser una realidad. Me explico:

Dani Alves es un jugadorazo, pero no es el titular de la selección de Brasil. El defensa del Inter de Milán, Maicon, de momento está por delante suyo. Y no seré yo quien diga que este último es peor que el jugador del Barça. Las pretensiones económicas de Alves están muy por encima de lo que el Barça ofrece. El problema de la falta de minutos no existe (como sí ocurrió con Touré). Alves es titular indiscutible del mejor Barça de la historia y tiene la oportunidad de convertirse en uno de los jugadores con mejor palmarés de la historia. Si se va al 6 º equipo de la Premier, que tiene dificultades para asentar su modelo de gestión tipo "PC Fútbol", desaparecerá del primer plano mediático.
Si quieres que el seleccionador de tu país se fije en ti, no hay mejor escaparate donde mostrarte que el Barça. Sabemos que los brasileños sólo sienten los colores amarillos de su selección, y precisamente por este motivo no me cuadra que Alves esté dispuesto a perderse el Mundial 2014, que justamente se celebrará en Brasil.
Como decía Cruyff, la diferencia entre ser muy rico y ser etxtremadament rico no es tanta, hay que empezar a valorar intangibles como este. Como recordaban el otro día en RAC1, Roberto de Assís, el hermanísimo, decía que Ronaldinho no echaría de menos el sol de Barcelona después de marcharse a Milán: "Sí quieres sol y eres Ronaldinho, lo compras". Espero que el Barça mantenga su postura y no rompa la estabilidad que hay actualmente en la plantilla. No es sólo una cuestión de dinero, es una cuestión de principios. Aunque entre dinero y principios, ya hemos visto que esta directiva es capaz de hacer lo que le venga en gana y los socios deben aQatar.

PD_ Si alguien tiene ganas de reír, que lea el artículo de Racionero opinando exactamente lo contrario de lo que escribo yo.

2 comentarios:

  1. Alves ha de renovar. Jo espero (i confio) que recapaciti.

    Salutacions.

    ResponderEliminar
  2. Eso, ojalá recapacite. Porque es su postura la equivocada, no la de la directiva del Barça.

    Lamentaríamos su marcha, pero la vida sigue...

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page