lunes, 31 de enero de 2011

Dades contra la eufòria

(En español abriendo el post...)

La derrota del Real Madrid al camp d'Osasuna ha fet que els blancs quedin a 7 punts del Barça. Hi ha qui afirma que la Lliga ja és blaugrana. Jo encara no ho veig així.
La classificació és la següent http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/53968136049.html#class
El Madrid només ha perdut 2 partits, els dos fora: el d'ahir a Pamplona i el 5 a 0 del Camp Nou.
El Madrid ha guanyat tots els parits al Bernabéu: 10 jugats, 10 victòries i només 5 gols en contra. El Barça de les manetes i les golejades, a casa ha perdut 1 partit, ha marcat els mateixos gols que el Madrid (31) però n'ha encaixat 2 més (7).

La lectura optimista és la següent: queden 17 partits. El Madrid hauria de guanyar-ho tot i el Barça perdre 3 partits. El derbi tornarà a ser el partit clau. Això sí que ho dic ben clar (ho sento Pep, però aquesta vegada és així).

No sé fins a quin punt els dos gols de Messi al 87 i al 89 van desquiciar a CR7, però el que està clar és que si el portugués no té el dia el Madrid pateix. Si a sobre Mourinho segueix apostant pels futbolistes físics enlloc dels tècnics, aviat tindrà l'altre meitat de la premsa de Madrid a sobre. Magnífic.

La Final de Copa Barça - Madrid serà un altre moment decisiu: el Barça pot donar un nou cop sobre la taula i enfonsar més al Madrid o aquests poden salvar la temporada amb aquest títol i no quedar-se en blanc per 3r any consecutiu (aquesta història em sona i no sé de què...).

Comença el tram decisiu de la temporada i s'ha de reconèixer: un marge de 7 punts sobre el Madrid dona una tranquilitat inmensa.

Tot en joc, tot molt a prop. Tot per guanyar. Vinga Barça!!
La derrota del Real Madrid en el campo de Osasuna ha hecho que los blancos queden a 7 puntos del Barça. Hay quien afirma que la Liga ya es azulgrana. Yo todavía no lo veo así. La clasificación es la siguiente http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/53968136049.html#class
El Madrid sólo ha perdido 2 partidos, los dos fuera: el de ayer en Pamplona y el 5 a 0 del Camp Nou .
El Madrid ha ganado todos los paridos en el Bernabéu: 10 jugados, 10 victorias y sólo 5 goles en contra.
El Barça de las manecillas y las goleadas, en casa ha perdido 1 partido, ha marcado los mismos goles que el Madrid (31) pero ha encajado 2 más (7).
La lectura optimista es la siguiente: quedan 17 partidos. El Madrid debería ganarlo todo y el Barça perder 3 partidos. El derbi volverá a ser el partido clave. Eso sí que lo digo bien claro (lo siento Pep, pero esta vez es así).
No sé hasta qué punto los dos goles de Messi en el 87 y el 89 desquiciaron a CR7, pero lo que está claro es que si el portugués no tiene el día, el Madrid sufre. Si encima Mourinho sigue apostando por los futbolistas físicos en lugar de los técnicos, pronto tendrá la otra mitad de la prensa de Madrid encima. Magnífico.
La Final de Copa Barça - Madrid será otro momento decisivo: el Barça puede dar un nuevo golpe sobre la mesa y hundir más en el Madrid, o estos pueden salvar la temporada con este título y no quedarse en blanco por 3r año consecutivo (esta historia me suena y no sé de qué ...).
Comienza el tramo decisivo de la temporada y hay que reconocerlo: un margen de 7 puntos sobre el Madrid da una tranquilidad inmensa.
Todo en juego, todo muy cerca. Todo por ganar. Venga Barça!

1 comentario:

  1. set punts és un bon matalàs, però no està fet. El Madrid té moltes vides i més ens val estar al 100% perquè com pensem que ho tenim fet ho passarem malament.

    Salutacions.

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page