miércoles, 27 de octubre de 2010

Dos hombres y un estilo

Aquest any, ni Barça ni Madrid regalaran res. La Copa és un títol que fa molta mandra a l'inici de la competició i molta il·lusió quan arribes a la final i la guanyes. A més, és un dels cromos que necessites si vols fer el triplet.

Perquè una plantilla acostumada a grans fites es motivi anant a jugar al camp d'un equip de 2ªB hi ha diverses opcions. Mourinho va escollir treure el fuet i amenaçar als seus jugadors. Va posar molts dels titulars i no va mostrar clemència en els canvis durant el partit.

L'altre estil, el de Guardiola, tampoc ens va sorprendre: donar importància a la competició, valorar el rival, destacar la dificultat del partit, del desplaçament, mantenir la tensió, etc. A més, va donar la oportunitat als jugadors del "B" i va reservar tants jugadors del primer equip com va poder.

Els resultats respectius (0 a 0 del Madrid) i (0 a 2 del Barça), permetran veure la repetició de la jugada al partit de tornada: a la capital no reservaran tant i la tensió serà enorme, mentre a Barcelona viurem un partit de tornada plàcid amb una nova oportunitat pels més joves.




Este año, ni Barça ni Madrid regalarán nada. La Copa es un título que da mucha pereza al inicio de la competición y hace mucha ilusión cuando llegas a la final y la ganas. Además, es uno de los cromos que necesitas si quieres hacer el triplete.


Para que una plantilla acostumbrada a grandes hitos se motive yendo a jugar al campo de un equipo de 2ªB hay diversas opciones. Mourinho escogió sacar el látigo y amenazar a sus jugadores. Puso muchos de los titulares y no mostró clemencia en los cambios durante el partido.

El otro estilo, el de Guardiola, tampoco nos sorprendió: dar importancia a la competición, valorar al rival, destacar la dificultad del partido, del desplazamiento, mantener la tensión, etc. Además, dio la oportunidad a los jugadores del "B" y reservó tantos jugadores del primer equipo como pudo.

Los resultados respectivos (0 a 0 del Madrid) y (0 a 2 del Barça), permitirá ver la repetición de la jugada en el partido de vuelta: en la capital no reservarán tanto y la tensión será enorme, mientras en Barcelona viviremos un partido de vuelta plácido con una nueva oportunidad para los más jóvenes.

1 comentario:

  1. Jo crec que Pep va fer bé. La copa és per als xavals.

    Salutacions.

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page