jueves, 14 de octubre de 2010

Mourinhodependencia

El Madrid visita el Màlaga, encara que per les portades semblaria que el seu pròxim rival és l'Athletic. Ja se sap: rival que s'aproxima, premsa que tracta d'enrarir l'ambient... Però aquesta temporada ni tan sols no necessiten aquest vell artifici. En tenen prou amb la coneguda "clàusula de la por" que no permet jugar als indesitjats pel club blanc i, com a novetat, amb la supervedette Mourinho. El portuguès acapara tant l'atenció que no deixa espai per a gairebé res més. És una fórmula que li ha valgut fins ara, però que en la Lliga Espanyola pot tenir alguns efectes que no ha calculat. Mourinho és la Belén Esteban del futbol. Sí, perquè és pesat però la gent sempre en vol més. És previsible però enganxa. És mal educat però té carisma. És repetitiu però un filó per als periodistes: dóna espectacle, bons titulars i portades. Cada un s'ha convertit en indispensable en el seu sector.
 
 
Al Barça encara s'està digerint la presència de Mou a la Lliga. Ha arribat com un remolí i està costant molt adoptar la que seria l'actitud ideal: deixar que munti els seus xous i mantenir-se al marge. A molts se'ls està inflant la llengua (i altres coses) amb les constants provocacions del portuguès. El mateix Guardiola sembla més nerviós aquesta temporada. Encara que això també pot ser a causa del pobre inici del Barça a casa. Aquest cap de setmana toca rebre el líder, un sorprenent València que no està notant la marxa de jugadors importants aquesta temporada.com deien els Queen: Show must go on...

Foto Mou: Sportmediaset
         El Madrid visita al Málaga, aunque por las portadas parecería que su próximo rival es el Athletic. Ya se sabe: rival que se aproxima, prensa que trata de enrarecer el ambiente... Pero esta temporada ni siquiera necesitan esta vieja artimaña. Les basta con la conocida "cláusula del miedo" que no permite jugar a los indeseados por el club blanco y, como novedad, con la supervedette Mourinho. El portugués acapara tanto la atención que no deja espacio para casi nada más. Es una fórmula que le ha valido hasta ahora, pero que en la Liga Española puede tener algunos efectos que no ha calculado. Mourinho es la Belén Esteban del futbol. Sí, porqué es cansino pero la gente siempre quiere más. Es previsible pero engancha. Es maleducado pero tiene carisma. Es repetitivo pero un filón para los periodistas: da espectáculo, buenos titulares y portadas. Cada uno se ha convertido en indispensable en su sector.


En el Barça todavía se está digiriendo la presencia de Mou en la Liga. Ha llegado como un torbellino y está costando mucho adoptar la que sería la postura ideal: dejar que monte sus shows y mantenerse al margen. A muchos se les está hinchando la lengua (y otras cosas) con las constantes provocaciones del portugués. El mismísimo Guardiola parece más nervioso esta temporada. Aunque esto también puede ser debido al pobre arranque del Barça en casa. Este fin de semana toca recibir al líder, un sorprendente Valencia que no está notando la marcha de jugadores importantes esta temporada.

como decían los Queen: Show must go on...


Foto Mou: Sportmediaset

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Locations of visitors to this page