viernes, 10 de diciembre de 2010

Neix el Qatar Foundation Barça

En l'anterior post ja plantejava els meus dubtes al voltant de les operacions sobre publicitat a la samarreta del Barça. Ahir el directiu Javier Faus va comunicar que ja estava fet. Em vénen al cap moltes preguntes i algunes reflexions:

1- Per molt Foundation, no és cert que es tracti d'una ONG (Organització No Guvernamental) doncs és la Fundació de la monarquia absolutista del Qatar.
2- Per si hi havia dubtes, la presidenta de la Foundation és la reina del Qatar.
3- Si els tractes estaven fets, perquè s'han esperat a que Qatar fos escollida com a seu del Mundial 2022?
4- Es creuen que perquè hi ha la paraula "Foundation" el soci s'empassarà tot plegat?
5- Pretenen posar aquesta fundació al nivell d'UNICEF? Algú sabia de l'existència d'aquesta organització fins fa una setmana?
6- Per què no va sortir Sandro Rossell a explicar una decisió tant important?
7- Es demanarà la opinió dels socis o es tirarà pel dret?
8- Si no es va voler portar en el seu moment publicitat de Xina alegant que en aquell país no es respectaven els Drets Humans, per què ara sí que estem d'acord en patrocinar el Qatar? Algú creu que una monarquia absloutista d'un país islàmic és flexible, progressista i tolerant?
9- UNICEF voldrà compartir la samarreta amb una organització d'aquesta mena?
10- El Futbol Club Barcelona es passarà a dir Qatar Foundation Barça com ha passat amb el Barça-Sorli Discau  o el Regal-Barça?

(en español abriendo el post...)



En la anterior post ya planteaba mis dudas en torno a las operaciones sobre publicidad en la camiseta del Barça. Ayer el directivo Javier Faus comunicó que ya estaba hecho. Me vienen en la cabeza muchas preguntas y algunas reflexiones:



1- Por mucho Foundation, no es cierto que se trate de una ONG (Organización No Guvernamental) pues es la Fundación de la monarquía absolutista del Qatar.

2- Por si había dudas, la presidenta de la Foundation es la reina del Qatar.

3- Si los tratos estaban hechos, ¿por qué se han esperado a que Qatar fuera escogida como sede del Mundial 2022?

4- ¿Se creen que porque está la palabra "Foundation" el socio se tragará todo?

5- ¿Pretenden poner esta fundación al nivel de UNICEF? ¿Alguien sabía de la existencia de esta organización hasta hace una semana?

6- ¿Por qué no salió Sandro Rossell a explicar una decisión tanto importante?

7- ¿Se pedirá la opinión de los socios o se irá directamente?

8- Si no se quiso en su momento publicitado de China alegando que en aquel país no se respetaban los Derechos Humanos, ¿por qué ahora sí que estamos de acuerdo al patrocinar el Qatar? ¿Alguien cree que una monarquía absloutista de un país islámico es flexible, progresista y tolerante?

9- ¿UNICEF querrá compartir la camiseta con una organización de este tipo?

10- ¿El Fútbol Club Barcelona se pasará a llamar Qatar Foundation Barça como ha pasado con el Barça-Sorli Discau o el Regal-Barça?

2 comentarios:

  1. Yo estoy de acuerdo con esta unión.

    Saludos.

    ResponderEliminar
  2. Muy buenas preguntas todas. Excepto la décima (no nos preocupemos, en fútbol el Barça seguirá siendo el Barça), todas sin respuesta muy clara.

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page