miércoles, 20 de octubre de 2010

Narcís jugaria als Harlem Globetrotters

Diu la mitologia que Narcís estava enamorat de la seva bellesa i que això va costar-li la vida. En veure el seu reflex a l'aigua, s'hi va tirar i va ofegar-se.

El Barça s'agrada tant que està a punt de tornar a morir d'èxit com fa tres temporades: passades de taló, parets impossibles, atacs de fantasia, regats en zones perilloses del camp... en definitiva, sobreconfiança per saber-se superiors al rival.

Ahir contra el dèbil Copenhague, després que l'equip va estar jugant amb foc per enèsima vegada, van estar a punt de volar 2 punts. És preocupant el joc, però també la reacció de Guardiola dient simplement que "la pilota ja entrarà". M'imagino que aquest és el discurs de portes cap a fora i que als jugadors els està intentant posar al seu lloc. Prefereixo pensar que es tracta d'una manera de treure pressió als jugadors; especialment a Villa, negat en tot el que intenta.

Ja vaig parlar a principi de temporada de l'autocomplaença. Ahir encara ho vaig tenir més clar: ni problemes físics, ni lesions, ni ansietat. El problema és que sembla que vulguin entrar a la porteria amb la pilota (per cert, ahir Messi ho va fer però la jugada estava anulada per fora de joc).

Sí, estic preocupat. I si Guardiola no, encara n'estic més...

Foto:Harlem Globetrotters (dribleo.com)



Dice la mitología que Narciso estaba enamorado de su belleza y que eso le costó la vida. Al ver su reflejo en el agua, se tiró y se ahogó.
El Barça se gusta tanto que está a punto de volver a morir de éxito cómo hace tres temporadas: pases de tacón, paredes imposibles, ataques de fantasía, regates en zonas peligrosas del campo ... en definitiva, sobreconfianza por saberse superiores al rival.
Ayer contra el débil Copenhague, después de que el equipo estuvo jugando con fuego por enésima vez, estuvieron a punto de volar 2 puntos. Es preocupante el juego, pero también la reacción de Guardiola diciendo simplemente que la pelota ya entrará. Me imagino que éste es el discurso de puertas hacia fuera y que a los jugadores les está intentando poner en su sitio. Prefiero pensar que se trata de una manera de sacar presión a los jugadores; especialmente a Villa, anegado en todo lo que intenta.
Ya hablé al principio de temporada de la autocomplacencia. Ayer todavía lo tuve más claro: ni problemas físicos, ni lesiones, ni ansiedad. El problema es que parece que quieran entrar en la portería con la pelota (por cierto, ayer Messi lo hizo pero la jugada estaba anulada por fuera de juego).
Sí, estoy preocupado. Y si Guardiola no, todavía lo estoy más ...
        

4 comentarios:

  1. Que bé tenir-te per blogspot ;) Em passava pel teu blog per dir-te que quedes enllaçat en el meu. Ens llegim company

    Salutacions

    ResponderEliminar
  2. Es cierto que el Barça a veces quiere hacer un fútbol demasiado perfecto, cuando debería disparar más a puerta. Aún así, soy de los que piensan que los delanteros van por rachas. Y cuando Villa marque tres goles de forma más o menos consecutiva, no parará.
    Adéu!

    ResponderEliminar
  3. Albert, ojalá tengas razón... a mi me está preocupando un poco que un jugador al que considero un buen goleador esté negado de esta manera...

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page