jueves, 6 de enero de 2011

Primeres reflexions del 2011



(En español abriendo el post)
Un 0 a 0 a camp propi a doble partit mai és un mal resultat. Acostumats com estem a veure golejades del Barça, l'empat sense gols a l'anada de vuitens de final de la Copa amb l'Athletic de Bilbao va fer-se-li una muntanya a més d'un culé.
El partit de tornada a San Mamés es presentava a molts mitjans com una gesta per l'equip de Guardiola. Molts oblidaven que el Barça no necessitava guanyar el partit: un empat amb gols era suficient. I així va ser. El primer gol d'Abidal amb el Barça ha trigat 4 temporades, però ha estat vital.
I mirant el quadre, resulta evident que aquesta eliminatòria era la més difícil per arribar a la final del 20 d'abril. Una altra competició que es pot desar al calaix. Feina feta i a seguir guanyant.

La nota negativa d'aquests darrers dies és la vergonyosa postura que ha decidit adoptar Milito. Un jugador que ha estat cobrant 2 ANYS! sense jugar i que ha comptat amb el recolzament dels companys, els doctors, l'afició i especialment el propi Guardiola, ara que ja es troba bé se'n vol anar. Que li falten minuts no és excusa, doncs amb Puyol i Piqué com a únics centrals naturals, d'oportunitats no li faltarien. Bé, de mercenaris ja n'hem tingut abans, no tots poden ser tan fidels als colors com els de casa...

I l'altra nota discordant és la creixent campanys de Villarato que torna per Nadal a la Caverna. El 5 a 0 ha fet més mal del que sembla, i la única manera d'allunyar els constants conflictes interns del Madrid és fer la plorera. Es nota que no han après res dels darrers temps: el Barça acaba demostrant sobre el camp perquè és el millor equip de futbol; i com més se'ls intenta escalfar i provocar més números de sortir golejat... que vagin fent...


Un 0 a 0 en campo propio a doble partido nunca es un mal resultado. Acostumbrados como estamos a ver goleadas del Barça, el empate sin goles en la ida de octavos de final de la Copa con el Athletic de Bilbao se le hizo una montaña a más de un culé. El partido de vuelta en San Mamés se presentaba en muchos medios como una hazaña para el equipo de Guardiola. Muchos olvidaban que el Barça no necesitaba ganar el partido: un empate con goles era suficiente. Y así fue. El primer gol de Abidal con el Barça ha tardado 4 temporadas, pero ha sido vital.
Y mirando el cuadro, resulta evidente que esta eliminatoria era la más difícil para llegar a la final del 20 de abril. Otra competición que se puede guardar en el cajón. Trabajo hecho ya seguir ganando.
La nota negativa de estos últimos días es la vergonzosa postura que ha decidido adoptar Milito. Un jugador que ha estado cobrando 2 AÑOS! sin jugar y que ha contado con el apoyo de los compañeros, los doctores, la afición y especialmente el propio Guardiola, ahora que ya se encuentra bien se quiere ir. Que le faltan minutos no es excusa, pues con Puyol y Piqué como únicos centrales naturales, de oportunidades no le faltarían. Bueno, de mercenarios ya hemos tenido antes, no todos pueden ser tan fieles a los colores como los de casa ... Y la otra nota discordante es la creciente campaña de Villarato que vuelve por Navidad a la Caverna. El 5 a 0 ha hecho más daño del que parece, y la única manera de alejar a los constantes conflictos internos del Madrid es hacer la llorera. Se nota que no han aprendido nada de los últimos tiempos: el Barça acaba demostrando sobre el campo porqué es el mejor equipo de fútbol, y cuanto más se les intenta calentar y provocar más números de salir goleado ... que vayan haciendo ...

1 comentario:

  1. Me gustó bastante el partido. Los dos equipos honraron la copa y eso ya es mucho. Ahora a ver quién que nos toca y a seguir pasando rondas, pero ahora toca la liga.

    Sobre Milito: Me da mucha pena que Gaby se quiera ir pero yo opino lo mismo que Pep, si algún jugador no está a gusto lo mejor es que se vaya. Es imprescindible contar con gente contenta y que esté involucrada con la causa.

    Sobre la "caverna": Nada nuevo, ladran luego cabalgamos!

    Saludos y feliz día de reyes!

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page