domingo, 31 de octubre de 2010

El Barça es va entonant

El Barça va tornar a ser la màquina de jugar a futbol que tots volem. El partidàs contra el Sevilla (5-0) va servir per acabar amb molts dubtes i per tancar algunes boques.

  • Messi vs CR9: Es nota que l'argentí està picat amb CR9 i accepta el repte de superar-lo al portuguès i superar-se a ell mateix. Cada demostració del madridista té la seva resposta del "10" argentí. Aquest duel promet ser apassionant.
  • Villa ja fa gols: I de 2 en 2. Mourinho va parlar més del compte criticant la manca d'encert del davanter i aquest va respondre sobre el camp... a l'estil Barça.
  • Xavi: El cervell de l'equip sembla recuperat. Amb el partit ja sentenciat, Guardiola va poder reservar-lo uns minuts. Tant ell com altres titulars van sortir especialment bé després de descansar al partit de Copa.
  • El joc: Després d'un inici dubitatiu, el Barça va tornar a demostrar que és el millor equip de futbol del món. Sense tantes floritures en atac i amb una defensa molt seriosa, per fi es va aconseguir "matar" un partit i transformar el domini de la possessió en gols.

Que la Lliga ja és cosa de dos no sorpren i molts ja comencen a pensar en el derbi. Amb la classificació per la següent fase de Champions a punt d'enllestir, l'entrenador haurà d'esforçar-se en allò d'anar "partit a partit". Mentrestant, des de Madrid, seguiran llançant provocacions a través de la premsa. Que vagin parlant que ja sabem que a aquesta plantilla li va la marxa i acostuma a contestar sobre la gespa.




El Barça volvió a ser la máquina de jugar a fútbol que todos queremos. El partidazo contra la Sevilla (5-0) sirvió para acabar con muchas dudas y cerró algunas bocas.
  •  Messi vs CR9: Se nota que el argentino está picado con CR9 y acepta el reto de superar al portugués y superarse a sí mismo. Cada demostración del madridista tiene su respuesta del "10" argentino. Este duelo promete ser apasionante.
  • Villa ya hace goles: Y de 2 en 2. Mourinho habló más de la cuenta criticando la falta de acierto del delantero y éste respondió sobre el campo ... al estilo Barça.
  • Xavi: El cerebro del equipo parece recuperado. Con el partido ya sentenciado, Guardiola pudo reservarlo unos minutos. Tanto él como otros titulares salieron especialmente bien después de descansar en el partido de Copa.
  • El juego: Después de un inicio dubitativo, el Barça volvió a demostrar que es el mejor equipo de fútbol del mundo. Sin tantas florituras en ataque y con una defensa muy seria, por fin se consiguió "matar" un partido y transformó el dominio de la posesión en goles.
 
Que la Lliga ya es cosa de dos no sorprende y muchos ya empiezan a pensar en el derbi. Con la clasificación para la siguiente fase de Champions a punto de terminar, el entrenador tendrá que esforzarse en aquello de ir "partido a partido". Mientras tanto, desde Madrid, seguirán lanzando provocaciones a través de la prensa. Que vayan hablando que ya sabemos que a esta plantilla le va la marcha y acostumbra a contestar sobre el césped.

1 comentario:

  1. Ya hemos vuelto!!!. El grueso de la plantilla ya ha realizado "su" pretemporada y ahora ya estamos al 100%

    Saludos.

    ResponderEliminar

Locations of visitors to this page